miércoles, 22 de enero de 2020

MI HISTÒRIA


JUAN I LA SUPERACIÓ




Juan era un xiquet de 12 anys que vivía a Gandía. El seu somni era superar el càncer i poder sobreviure i també volía ser patinador professional.

Ell quan anava al col.legi es burlaven d´ell perque li agradava el patinatge i perque tenia càncer. En el seu col.legi sempre és burlaven d’ell, el xiquet que més es burlava era Aitor.
Aitor era un xiquet molt desagradable per el seu carácter i perque es ficava en els demes companyers.  Però amb el que més és ficava era amb Juan. Fins que es va calfar molt i heu va contar als seus pares. Els seus pares van parlar amb la profesora per a que no es burlaren d´ell. La profesora va parlar amb Aitor i li va dir que no es burlara de Juan, però desgraciadament van tornar a burlar-se d’ell.

 A Juan no li importava, l’únic que li importava eren els estudis i el patinatge. També tots els dies tenia que anar a l´hospital perque estava molt malalt pel cáncer. Els seus pares estaven molt preocupats;  per ell tot anava mal fins que un dia li van oferir estar en l’equip professional de patinatge.¡¡La vida li va cambiar completament!!! Estava molt content i ademés li pagaven el tractament  sanser.







(8 anys més tard)

VIDA PROFESSIONAL DEL PATINADOR


Va pasar moltíssim de temps estava en la millor etapa de la seua vida, feia lo que més li agradava, que era patinar. També havia superat el càncer. Ara vènia el torneig més important de tota la seua carrera, el MUNDIAL. Faltaven 2 messos per a que ascomençara el torneig, això volia dir que tenia que preparar-se físicament, menjant: fruita, verdura…


(2 messos més tard)


Era l´hora del torneig faltaven dos dies per a que ascomençara el torneig estaba molt nervios perque tenia tot el país a les esquenes. Però el seu avi li va donar el millor consell de la historia.

“-Confia amb tu mateix, perque sé que eres capaç d’això i de molt més !!”

L’HORA DEL TORNEIG

Era el dia del torneig!! Va ixir a la pista molt confiadament i va fer la coreografia perfecta, va sorprendre a tota Espanya li varen donar 90/100 en puntuació. Va passar la següent ronda, tenia que superar quatre rondes més, les va superar totes fins a la final. Competia ESPANYA VS ALEMANYA; primer anava el alemany. Va fer molt bona coreografia li van donar 93/100 perque es va caure una vegada i li va baixar molt la puntuació.

Turn d’Espanya; va fer una coreografia tremenda!! molt bonic el ball que hi havia fet era torn de que els jurats decidissin la calificasió

3

2

1

100/100

Juan era campió de patinatge del món!!!

Tots els seus familiars es van posar a plorar d’alegria.

MORALITAT: Per molt baix que estigues sempre es soluciona
FI


No hay comentarios:

Publicar un comentario

EL TRASTO

  EL TRASTO The next week we are going  to Hornillos de ERESMA We are go to a lot of activites. ThIS PICTURE will explain it to you. We are ...